OSV golf 25

De OSV golfvereniging, die begin 1988 is opgericht, is onderdeel van de OSV NAM Regio Assen en heeft momenteel ongeveer 150 leden.

Doelstelling van de afdeling golf:

Door het organiseren van meerdere activiteiten op golf gebied, wordt getracht om een aktieve bijdrage te leveren aan de doelstelling van de OSV NAM. Namelijk het bevorderen van het saamhorigheidsgevoel bij haar leden.

Activiteiten:

  • Ongeveer 7 tot 8 keer per jaar wordt een "golfouting" voor ongeveer 45 personen per "outing" georganiseerd. Deze worden voor het merendeel gespeeld op golfbanen in Noord Nederland en in het Noord-westen van Duitsland.
  • Voor nog werkende leden bestaat er ook de gelegenheid om op maandag middag 17:00 uur, 9 holes te golfen op de baan van de Drentsche Golf & Country Club.(klik hier voor meer detail informatie).
  • Een mogelijkheid bieden om beginnende golfers de officiële NGF - GVB examen te laten afleggen en vervolgens mee te kunnen doen aan de voornoemde golfwedstrijden.

Mocht U interesse hebben om aan één van deze aktiviteiten mee te doen en U bent nog geen lid van de golfafdeling, dan kunt U zich opgeven via de website van de OSV (https://www.osvnam.nl/) of contact opnemen via Jolanda Meijering van de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.